Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp att komma i gång, utvecklas eller är det kanske dags för en omstart? Hör av dig till mig så kan vi tillsammans komma fram till vad just du behöver. Min kompetens är ganska bred och jag har en hel bunt med kollegor omkring mig om det behövs hjälp med något som de är ännu bättre på. Fotograferng och videoproduktion, till exempel. /Vi hörs!

Textproduktion
Jag skriver artiklar, innehåll till exempelvis hemsidor, broshyrer eller annan kommunikation för företag. SEO anpassade texter? Inga problem!

Trycksaksproduktion
Vill du göra en broschyr, ett utskick, ett tackbrev eller något annat? Det fixar jag. Delvis eller från idé till färdig produkt.

Projektledning
Ska ni bygga en app, starta en ny hemsida, eller göra någon annan satsning som behöver en tillfällig projektansvarig? Jag tappar inga bollar, det lovar jag.

Nyhetsbrev
Jag kan hjälpa ditt företag att skicka ut snygga och relevanta nyhetsbrev.

Sociala medier
Vill ni ha hjälp att starta upp era sociala kanaler?  Eller med löpande redaktörskap, där ni får hjälp med innehåll och kommunikation med besökare så kan jag hjälpa till med det.

CV
Jag kan hjälpa dig att skriva och utforma ditt cv

Logotyp
Behöver du en logotyp, eller kanske att grafiskt grepp för din verksamhet? Ni vet var jag finns.

Hemsida eller webbshop
Jag hjälper till med idéer och bygger dina lösningar online, ser till att de syns på Google och ger er enkel handledning om ni vill uppdatera själva när det är klart.

Pressmeddelanden
Behöver ni hjälp att skriva ett pressmeddelande som når fram? Jag kan hjälpa dig med tips och råd eller hela processen.

Mejla på susanna@susannalans.se så återkommer jag till dig

Vi hörs!

Kontakt

Mejl: susanna@susannalans.se