Ibland kan jag bli lite … vi kan kalla det tävlingsinriktad. Man vill ju vara bra liksom. (Egentligen vill man ju vara bäst, men i de allra flesta situationer är det inte realistiskt – så långt är jag med).

Men man kan ju skapa egna tävlingar, som passar en själv, av typen: komma först i kön på nyöppnade kassan på ICA, paxa bästa platsen på stormötet på jobbet eller när man ser att någon är på väg till kaffeautomaten och man pinnar på lite extra och hinner före. Motståndaren är inte helt sällan ovetande om att hen just torskat ett race, men vad gör väl det? Jag vann ju!

Jag har det ärofyllda uppdraget att vara juryordförande för Uppsala Idrottsgala. Det innebär också att jag har hand om omröstningen som avslutades i söndags.

Ni fattar vilken vinnare man är när hela 23 377 röster rasar in på kandidaterna till galan! Rekordslakt naturligtvis och vips så mår man …

Det skulle ju sitta finfint med ett publikrekord också. Biljetterna köper du på uppsalaidrottsgala.se

Det har blivit några Idrottsgalor under åren. Bilden är från 2012. Åh, så trevligt vi hade! Fler bilder från just den upplagan av Uppsala Idrottsgala hittar du HÄR

Vi ses på Slottet/Susanna