Den här veckan har redan bjudit på spännande grejer. Har bland annat varit på två kalas med två kungar. Av olika sort – kan man väl konstatera.

I måndags var det mingel på Slottet, sånt gillas alltid! Det norra tornet var platsen. Har ni inte varit där så rekommenderar jag ett besök när ni får chansen. Här snackar vi kunglig lokal helt utan sammet, guld och kristall. Efter plågsamt många trappsteg, (jorå det finns hiss) når man en tidigare glömd del av Uppsala Slott som öppnades upp i samband med takvandringarna som arrangeras av prisade eventföretaget Go Adventure. Nu är tornrummet tillgängligt för uthyrning och därför var ett starkt Uppsalagäng inbjudet för mingel.
Miniburgare från Cajsas Kök, bubblor och underhållning värmde mellan de hundraåriga stenväggarna.

Och sen kom Kungen (nåja)!  Göran Gabrielssons paradimitation är bra, det måste man säga, men fejk är inte riktigt min väska. Vi är alla olika …

 

Och onsdags var det dags för den årliga sommarfesten hos eventkungahuset Brink & Berger.

I år var det extra party, då Fredrik Annell-Berger fyllde 35. Ja, 35 jävla ynka år!
Killen äger Uppsala, har fingrar med i alla spel av dignitet och gör Uppsala mil bättre varje år. Brink & Berger arrangerar nästan allt som gör Uppsala spännande och bra.

Jag träffar ofta FAB på evenemang, både gigantiska och små. Han smyger omkring med ett smajl, har alltid tid för ett hej och en kram, trots att han rimligen borde ha en miljard viktigare grejer att beta av i huvudet. Lugn och cool, med koll på läget, proffsig och trevlig, långt ifrån de divalater som ibland kan drabba folk i hans position.

En riktig kung!

I min värld har han alltid funnits där och arrangerat, styrt, bokat och fixat.

Lite obegripligt. Han var ju tio år när jag började gå ut i Uppsala!

Jag lyfter på min osynliga hatt och säger Grattis!