Vi är alla bra på olika saker. Och det är ju tur.
Jag behärskar en del grejer rätt okej, men på påfallande många områden är jag faktiskt helt talanglös.


Att gräva gropar är ett exempel på områden där jag är rätt kass. Jag håller på med just ett sådant projekt just nu. Det kan nog inte ens kallas för grop, egentligen. Jag ska gräva ur ett område på cirka 8 kvm. Ungefär 1,5 dm djupt.
Ingen världsmästargrop, alltså. Lite gammal gräsmatta ska bort och sen ner en bit.
Låter enkelt – är det icke!

Jag gräver, hackar och svär. Det är förvånansvärt många stenar på en sådan liten yta, kan jag meddela.
Efter 10 tunga lass med skottkärran och det ser mest ut som att nån yster katt har varit där och sprätt lite.
Och nu har jag stött på något typ av rotsystem!
Men jag kämpar på, gräver, hackar och svär. Och kör skottkärra som en besatt.
Och inser att det jag är allra mest talanglös på är att låta folk göra de man är bra på. Jag ska ju så klart inte gräva gropar. Jag är generande väl medveten om att min kompis med grävmaskinen skulle fixa min patetiska ursäkt till grop på sisådär 8 minuter.

Men ibland är man ju helt enkelt bara dum i hela huvudet.
Så jag gräver vidare.