Och så var då en gala på Slottet åter till ändå. Inte dötrist någonstans, bara alldeles, alldeles underbar!

Under torsdagskvällen arrangerades den årliga företagargalan i Uppsala. Och när det är gala för näringsliv och företag på rosa slottet på kullen, då tar varenda företagare med lite självbevarelsedrift på sig finstassen och knatar dit (eller det gör man förresten icke. För då dör man andnödsdöden – man åker taxi – typ.)

ALLA var där. Vi har något alldeles speciellt i den här staden. Det finns liksom ingen avund, inget fnysande när någon vänder ryggen till och jag kanske är naiv, men jag upplever i alla fall en genuin glädje åt varandras framgångar. Det är precis som att de som verkar i Uppsala fattar att även andras framgång gynnar staden, människorna och därmed övriga företag, även konkurrerande sådana.

Är rätt säker på att det inte är lika överallt.

Det är stort, och det är bra.

Och det ÄR SVINCOOLT att vårt slott är ROSA!!

Heja Uppsala!